Afgelopen zaterdag 11 januari 2020 was het dan zover, de eerste editie van de Bride & Groom Fair dat werd gehouden in Het Witte Huis in Almere. Een prachtige locatie, perfect voor deze beurs en is tevens ook te boeken als trouwlocatie. Zoals de naam van de locatie al doet vermoeden, is het binnen wit, licht en aangekleed met mooie kroonluchters.

Bride & Groom Fair - Photo By Diana Buitendijk-EliasBride & Groom Fair Stands

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen en was er een garderobe aanwezig. Wel zo prettig, want binnen was de temperatuur goed te doen zonder jas. Eenmaal binnen zag je direct al de diversiteit van de stands. De eerste stand die mij opviel was van ‘De Bruiloft Nanny’s’. Er was een knus speelhoekje gecreëerd voor kinderen en er stond een mooie tafel gedekt met stijlvolle kindvriendelijke bordjes, kleurplaten en (ik denk) verrassingsboxen. Echt ideaal voor kinderen op je bruiloft! Onder begeleiding van de nanny’s kan iedereen genieten van de mooie dag.

Bride & Groom Fair - Photo By Diana Buitendijk-EliasDe Bruiloft Nanny’s

Even verderop werd ik aangetrokken door de stand waar Remco stond van Trouwring Service. Schitterende ringen werden er tentoongesteld. We raakten even aan de praat en Remco vertelde over zijn diensten. De beste man komt namelijk op afspraak bij toekomstige bruidsparen thuis, zodat zij in alle rust hun ringen kunnen uitzoeken. Dus geen gehaast omdat er nog andere klanten staan te wachten. Daarnaast is Remco ook goudsmid, dus mocht je iets zoeken en hij heeft het niet, dan kan hij die speciale ring altijd nog zelf maken. Ideaal!

Bride & Groom Fair - Photo By Diana Buitendijk-EliasTrouwring Service

Bride & Groom Fair - Photo By Diana Buitendijk-EliasHartenvrouw Bruidsmode

Ook mochten de trouwjurken, maatpakken, trouwambtenaren, beauty stylisten en bruidsfotograaf natuurlijk niet ontbreken. Naast dat ik weliswaar soms te lang bleef kijken naar de prachtige japonnen, viel mijn oog ook op… TAART! In de stand van ‘Patisserie de Luxe’ stonden super mooie – en ik denk ook overheerlijke – bruidstaarten. Echt ware kunstwerken.

Bride & Groom Fair - Photo By Diana Buitendijk-EliasPatisserie de Luxe

Bride & Groom Fair - Photo By Diana Buitendijk-EliasSarto Undici

Verder was er op het podium een leuke trouwceremonie gaande door trouwambtenaar Mildred Nijhove en werd weddingplanner Sharon Dalgliesh getatoeëerd in de stand van ‘Tyra Tattoos’. Tevens waren deze dames, samen met Vanessa Veldwachter, de organisatoren van deze trouwbeurs. Al met al hing er een hele fijne sfeer en ik ben erg benieuwd of deze – toch wel intieme doch gezellige – beurs terugkeert.

Liefs,
Diana

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door mijzelf. Foto’s mogen gebruikt worden met naam- en website vermelding.